Hoe installeer je de Bold App?

Je kan de Bold App gratis downloaden in de Apple Store of in de Google Play Store. We leggen je hier ook uit hoe je een account aanmaakt.

Het is belangrijk dat je de Bold App installeert en de Bold Smart Cylinder aan je smartphone koppelt vóórdat je de Bold Smart Cylinder in de deur plaatst. Je kan de Bold App gratis downloaden in de Apple Store of in de Google Play Store.

De installatie van de Bold App bestaat uit twee acties: het aanmaken van een account en het activeren van de Bold Smart Cylinder.

Account aanmaken

1. Open de Bold App en selecteer ‘Create account’.
  2. Selecteer je land en voer je mobiele telefoonnummer in.
  3. Je ontvangt een verificatiecode via sms.
  4. Voer de verificatiecode in de Bold App in.
  5. Voer (tweemaal) je e-mailadres en wachtwoord in.
  6. Via e-mail ontvang je een verificatielink. Open de email en klik op de link.

De Bold App is nu geïnstalleerd en gereed voor gebruik.

De Bold Smart Cylinder activeren in de Bold App

De Bold App is geïnstalleerd en je bent geregistreerd als gebruiker. Nu is het tijd om de Bold Smart Cylinder te laten weten dat jij de eigenaar bent. In de volgende stappen beschrijven we hoe je smartphone contact maakt met de Bold Smart Cylinder.

1. Verwijder voorzichtig de plastic batterij-tab die uit de binnenknop steekt. De Bold Smart Cylinder geeft een geluidssignaal. Dit betekent dat hij nu actief is.
  2. Zorg dat bluetooth op je smartphone is geactiveerd. Open het menu rechtsboven en kies vervolgens voor ‘Installeer slot’.
  3. Zet het slot in de installatiemodus door de binnenknop 5 lange seconden ingedrukt te houden. Laat pas los wanneer de LED-ring gaat knipperen.
  4. Druk de rode knop in de Bold App en de knop van de Bold Smart Cylinder tegelijkertijd in. Beide knoppen veranderen nu van kleur: ze worden groen.
  5. Geef een naam aan de Bold Smart Cylinder, zoals ‘voordeur’ (optioneel).

De Bold Smart Cylinder is succesvol gekoppeld aan de Bold App. Vanaf nu kan je de Bold Smart Cylinder bedienen!

image5