Hoe installeer je de Bold Smart Cylinder?

Voor het installeren van de Bold Smart Cylinder verwijzen we je graag naar de Quick Installation Guide, waarin de fysieke installatie beschreven staat. Deze gids wordt standaard meegeleverd.

bold-smart-lock-sx-33 (1)_Pagina_1

bold-smart-lock-sx-33 (1)_Pagina_2

Voor het installeren van de Bold Smart Cylinder verwijzen we je graag naar de Quick Installation Guide, waarin de fysieke installatie beschreven staat. Deze gids wordt standaard meegeleverd.

Stap 1: Download de Bold App in de App Store of in de Google Play Store. Een uitgebreide beschrijving over het aanmaken van een account in de Bold App vind je hier.
Stap 2: Verwijder de batterij-tab om de batterijverbinding te activeren.
Stap 3: Houd de binnenknop van de Bold Smart Cylinder 5 lange seconden ingedrukt. Er zal zowel een geluids- als lichtsignaal volgen.
Stap 4: Klik in de Bold App op ‘menu’ en vervolgens op ‘installeer slot’.
Stap 5: Verwijder de buitenknop met de meegeleverde inbus.
Stap 6: Verwijder de oude cilinder door de cilinderborgbout los te draaien.
Stap 7: Gebruik indien nodig een van de meegeleverde adapters om de Bold Smart Cylinder aan de buitenzijde te verlengen.
Stap 8: Plaats de Bold Smart Cylinder in de cilinderopening met de grote binnenknop aan de binnenzijde. Draai de cilinderborgbout vast met een schroevendraaier, maar niet té stevig. Dit kan de werking van de Bold Smart Cylinder namelijk nadelig beïnvloeden.
Stap 9: Plaats de kleine buitenknop op de Bold Smart Cylinder en zet deze vast met de meegeleverde inbussleutel.
Stap 10: Druk op de grote binnenknop om de werking van de Bold Smart Cylinder te controleren. Wil je nagaan of de nachtschoot goed werkt, draai dan aan de grote binnenknop.