Hoe voeg je gebruikers toe in de Bold App?

Wil je iemand uitnodigen? Daarvoor hoef je niet in de buurt te zijn van de Bold Smart Cylinder. Als je wat ondersteuning nodig hebt bij het toevoegen van gebruikers, kan je ons korte stappenplan gebruiken.

Wil je iemand uitnodigen? Daarvoor hoef je niet in de buurt te zijn van de Bold Smart Cylinder. Als je wat ondersteuning nodig hebt bij het toevoegen van gebruikers, kan je ons korte stappenplan gebruiken:

1. Open de Bold App en selecteer de Bold Smart Cylinder waaraan je een gebruiker wilt toevoegen.
  2. Klik op het gebruikersicoon (onderaan in het midden) om het gebruikersoverzicht in te zien.
  3. Klik op het plusteken (rechts onderin) om een nieuwe gebruiker toe te voegen.
  4. Selecteer ‘Nieuwe gebruiker’ (om een gebruiker handmatig toe te voegen) of ‘Uit de contactenlijst’ (om een bestaande contactpersoon toe te voegen).
  5. Voer de gegevens in of controleer deze (afhankelijk van de optie die je hebt geselecteerd in stap 4) en druk op ‘Volgende’.
  6. Zet notificaties aan als je een bericht wilt ontvangen wanneer de toegevoegde gebruiker de Bold Smart Cylinder gebruikt.
  7. Zet de beheerderfunctie aan als je de gebruiker beheerdersrechten wilt geven. Let op: wanneer je een gebruiker de bevoegdheid geeft om nieuwe gebruikers uit te nodigen, kan hij of zij wijzigingen aanbrengen in de toegangsrechten en de instellingen van de Bold Smart Cylinder aanpassen.
  8. Selecteer het toegangsniveau:
    a. Permanent.
    b. Tijdelijke toegang: voer een begin- en einddatum in.
    c. Periodieke toegang: voer een begin- en eindtijd in om dagelijks toegang te geven of selecteer specifieke dagen met een begin- en eindtijd om wekelijks toegang te geven.
  9. Klik op het vinkicoon om af te ronden.
De gebruiker is succesvol toegevoegd en ontvangt een sms ter bevestiging. Hierin wordt de gebruiker verzocht om de Bold App te installeren, omdat hij of zij is uitgenodigd om het slot te gebruiken. Als de gebruiker de Bold App al heeft geïnstalleerd, zal het slot direct zichtbaar worden voor hem of haar. Nieuwe gebruikers moeten de Bold App downloaden om het slot te kunnen gebruiken.

In het gebruikersmenu kan je alle toegevoegde gebruikers zien en de instellingen per gebruiker wijzigen.
image3